[soliloquy id="446"]

Botter BU210

De Stichting

Een ideale combinatie: een informatief bezoek aan Museum Spakenburg met een ontspannen rondvaart op de stoere botter BU210.

Een prima invulling voor een dagje uit is een bezoek aan Museum Spakenburg in combinatie met een rondvaart op de botter BU 210.

De ontvangst is in het Museum – waar volop gelegenheid is in het moderne, smaakvol ingerichte museumcafé – om alvast in de echte Spakenburgse sfeer te komen. Na koffie of thee met Spakenburgse koek kan onder leiding van een enthousiaste gids een rondleiding door het schitterend ingerichte museum worden gemaakt, waarbij uitleg wordt gegeven over de getoonde authentieke voorwerpen of af- en uitbeeldingen.

Aansluitend wordt ingescheept op de botter BU 210, die pal voor Museum Spakenburg ligt afgemeerd. Er volgt instructie door de bemanning omtrent het reilen en zeilen tijdens de vaart.
Wie wil helpen met het hijsen van de zeilen, het ophalen van de zwaarden, of misschien zelfs met sturen, kan dit met de schipper en zijn maat overleggen. Wie alleen wil meevaren of kijken en genieten van de sfeer op het water, is daar natuurlijk volkomen vrij in. Ieder zoekt de manier van ontspannen tijdens de rondvaart die hem of haar het beste past en uitkomt.

De catering tijdens de rondvaart wordt naar wens geregeld, hetzij door uzelf of door onze ervaren cateraars.
De tijdsduur en volgorde van het museumbezoek evenals de rondvaart worden in overleg met u vastgesteld, zo ook de invulling van bezoek, rondvaart en catering.

Programma

Het programma voor dit arrangement wordt in samenspraak geheel naar uw wensen samengesteld.

Dit arrangement is uit te breiden met een eenvoudige lunch en/of uitgebreid barbecuen en/of visbakken.
Meer informatie? Bel 06 51 80 46 25